Vissza

Káposztásmegyeri futópályakör

Leírás

A Káposztásmegyeri lakótelep az ország legnagyobb lakótelepe. Meg lehetne építeni a lakótelepen élők egészségének megőrzése céljából és a lakossági sport támogatására a Káposztásmegyeri lakótelep körül egy futókör létrehozását a Margit-szigeti futókörhöz hasonlóan. A Káposztásmegyeri futókör nyomvonala a Külső Szilágyi út Farkaserdő út Óceánárok utca lenne. Ez nagyjából 4 km hosszú távolságot jelentene.

Min szeretnél változtatni?

Jelenleg csak a sport klubokat látogatók, hivatásos sportolók élhetnek sportolási lehetőséggel, a nagyközönség számára kevés a sportolási lehetőség. A lábízületeknek szerencsésebb ha nem beton járdán, hanem valódi futópályán történik a futás.

Helyszín

Káposztásmegyer

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1884
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
IV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
40 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás