Vissza

Ingyenes háztartástan és egészségtanfolyamok

Leírás

Olyan alkalmak, előadások megszervezése, ahol az iskolában kimarad, vagy csak épp érintett témákat, és a mindennapokhoz szükséges tudást lehetne megszerezni azoknak, akikneke z sajnos otthon is kimaradt. Főzés, takarítás alapjai, különböző anyagok mosása, háztartási tippek, spórolási tippek, környezettudatos háztartás, legális plusz bevételek, befőzés, fermentálás, vállalkozás ismeretek, alap jogi ismeretek, táplálkozás alapismeretek. Ilyen és ehhez hasonló témákban főleg gyakorlati alapú workshopok, vagy előadások formájában segíteni a fiatalok életkezdését, vagy a kicsit idősebbek életmód váltását.

Min szeretnél változtatni?

Sajnos az iskolából úgy kerülünk ki hogy egyszerűen nem állunk készen az önálló életre, és aki otthon se kapja meg a megfelelő ismereteket, az teljesen magra marad, erre nyújtana megoldást ez az életmód workshop sorozat.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötletben foglaltak megvalósításra van létező szolgáltatás, a családsegítő szolgálat szervez ilyen foglalkozásokat.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1881
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás