Vissza

Patak menti területeken többcélú zöld övezetek kialakítása

Leírás

Hozzunk létre a fővároson áthaladó patakok mentén olyan többcélú zöld övezeteket, amelyek egyaránt alkalmasak a csapadék tájban történő megtartására, az árvízi kockázat csökkentésére. Teret nyújtanak a szomszédos területeken élők rekreációjára, segítik a természeti környezet bemutatását, a környezeti nevelést, az oktatást.

Min szeretnél változtatni?

Egyre kevesebb idő jut a kötetlen sportolásra, az egészség megőrzésére, a kikapcsolódásra. Ezek elérésére a megvalósítás jobb, időtakarékosabb lehetőséget biztosít minden korosztály számára úgy, hogy közben választ ad az időjárás kihívásaira is.

Hivatal visszajelzése

A Főpolgármesteri Hivatal illetékes osztálya a vízvisszatartással kapcsolatos ötleteket összevonva támogatja, a megvalósítás helyszínét nem szűkítve patakparti területekre. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1875
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás