Vissza

Budapesti kerékpáros tanfolyam és "jogsi" bizonytalan bicikliseknek

Leírás

Egy olyan közös biciklizős workshop bizonytalan kerékpárosoknak ahol rutinosabb kerékpárosokkal közösen tanulhatják meg hogyan érdemes Budapesten biciklizni. A projekt keretében elkészülne egy tanterv és egy online kisokos, amik alapján szerveződnének a workshopok. A teljes képzés 3 workshop alkalom alatt elsajátítható lenne. Egy elméleti kressz óra mellett lenne 2 gyakorlati óra és a végén vizsga. A képzések elvégzése után a résztvevők a Főváros által kiállított elismerő oklevelet kapnának. Az ötlet célja a közös tanulási lehetőség megteremtése és a közlekedési feszültség oldása. A képzés nem csak bicikliseknek szól, nyitott mindenki számára.

Min szeretnél változtatni?

A covid lezárások alatt számos új felfestés került Budapest útjaira, rengeteg új felhasználó veszi igénybe a Bubit, viszont sokan továbbra sem mernek biciklire ülni és az autós közlekedőtársakat is bosszantják a rutintalanok, erre megoldás a képzés.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1872
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás