Vissza

Több publikus wc-t Budapestre

Leírás

Több publikus, könnyen hozzáférhetô (lehetôség szerint ingyenes) és kultúráltan kinézô és karban tartott wc-t Budapestre! Legfôkébb a belvárosba (7., 8., 9. és 13. kerület betondzsungeleibe), illetve nagyobb parkok területén (pl. Margitsziget, Népliget, Városliget, Erzsébet-tér, Gellért-hegy, stb.) lenne rájuk a legnagyobb szükség.

Min szeretnél változtatni?

A belváros és sok park bokros része bûzlik a vizelettől és székletéttől. A város közepén (fogyasztás/költekezés nélkül) lehetetlen megoldani a kényelmetlen helyzeteket.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1862
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Becsült költség
100 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás