Vissza

Buddhista Zen kert

Leírás

Kedves Budapestiek! Egy ZEN kert megvalósítása lenne az ötletem. Az előzőkben beküldött tervezettem ( ZEN kapu), fenntartva az itt élő délkelet ázsiai kultúra elfogadhatóbbá tételét célul kitűzve. Budapesten nem találkoztam ehhez hasonlóval, ugyanakkor egyre több harmadik ország bélivel igen. " Tisztelt a kultúrát, adj teret neki"

Min szeretnél változtatni?

Azt tapasztalom, hogy fogalmakon kívül nem tudják az emberek más kultúrák belső sajátosságait ezért, idegenkedve és félve szemlélik. A gondolkodás a látvány inspirációjával kezdődik, ahogy a megismerés, utána járás is. Mit, mit, jelképez, mit mond?

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet célja nem csupán zöldfelületi fejlesztés, és parkfelújítást komplex koncepció mentén érdemes megvalósítani. A közparki felújítások a park környezetéhez, belső szerkezetéhez illeszkedő egységes tájépítészeti tervek alapján kerülnek kivitelezésre. Ehhez a javaslathoz a főosztály nem tud megfelelő helyszínt társítani, amely lehetővé tenné az ilyen tervekhez való illeszkedést.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1855
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
3 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás