Vissza

CarSharing parkolók

Leírás

Kimondottan csak carsharinges autók által használható parkolók létrehozása, amelyek külön felfestéssel és táblával is jelölve lennének. Egy-egy utcában elég lenne egy-két ilyen parkolóhely felfestése. Az itt parkoló nem carsharinges autókat pedig büntetni kellene! Az autómegosztás az egyik alapvető megoldás a rengeteg autó ellen.

Min szeretnél változtatni?

Nincs parkolóhely, a helyiek kiabálnak, hogy miért foglalja a helyet a ház előtt. Többen használnák így, és rövidebbek lennének a bérlések, így többen tudnák használni.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1854
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás