Vissza

WC hálózat sűrítése

Leírás

Budapesten nagyon kevés nyilvános WC működik. Egészen konkrétan hatalmas nagy bajban voltam a téli hidegben a Jászai Mari téren, ami az V. és a XIII. kerületben található és egyetlen WC-vel sem rendelkezik. De az egész pesti Duna-part is WC-mentes. A Keleti Pályaudvar hatalmas épületében októberben utaztam Sopronba, az egész pályaudvaron egyetlen áthelyezett WC, ami 6:00 órakor nyit, pedig előtte özönlenek vidékről az ingázók, de 6:15-kor indul Győr felé vonat, amihez jegyet is kell venni és a 6:00-kor nyitó WC nem elegendő.

Min szeretnél változtatni?

A Deák téren + Erzsébet téren sincs nyilvános WC. Régebben a Volán pályaudvar alagsorában lehetett "könnyíteni", de a Volán elköltözött, a WC bezárt. Konkrétan a bepisilés elkerülése a javaslatom célja. Abszolút kulturálatlan, hogy nincs elég WC.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1847
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Becsült költség
1 milliárd Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás