Vissza

Minél több P+R parkoló

Leírás

A belváros túlterheltségének csökkentése érdekében, mindenképpen fontos lenne a város szélén minél több ingyenes parkolási lehetőséget kialakítani. Kiemelten ingyenest. Például a Határ útnál is ott van rengeteg ki nem használt terület évek óta a SHOPMARK bevásárló központnál az Üllői út túloldalán. Az emberek itt a kis bevásárló központ parkolóját használják és ezzel a tényleges vásárlók parkolási lehetőségét szüntetik meg. A Metrók környékén kellene minél több ilyen lehetőséget teremteni.

Min szeretnél változtatni?

A városban egyszerűen lehetetlen ma már autóval közlekedni. Bár nagyszerű, hogy buszsávok vannak városszerte, de sajnos még mindig az autósok uralják a várost. A belső kerületekben lakók a saját parkolási lehetőségükkel küzdenek.

Helyszín

Budapest IX - XIX. Határ út

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható maximális, 120 millió Ft-os költségkeretéből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1843
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIX. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
300 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás