Vissza

A futósáv közvilágításának létesítése és a pihenőpark fejlesztése

Leírás

A fővárosi tulajdonú Kubala László park rekreációs célú felújításának folytatása a Főkert Zrt. által elkészített kertépítészeti tervek alapján. A pihenőkert fejlesztése a lakosság pihenőidejét, az értékesen a levegőn töltött órák számát, így az közösség egészségügyi állapotát is emelné. A jelenleg is folyamatosan használt futósáv mentén közvilágítási hálózat kiépítése jelentősen növelné a közbiztonságot.

Min szeretnél változtatni?

A közvilágítás és ezáltal a közbiztonság javítására, a park komplexebb kihasználhatóságára.

Helyszín

Kubala László park

Hivatal visszajelzése

Az ötletet közösségi tervezéssel javasoljuk megvalósítani, amennyiben az elképzelés megfelelő számú szavazatot kap. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1838
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás