Vissza

Legyen biztonságos Budapest!

Leírás

Szüntessük meg a budapesti no-go zónákat! Ne legyen például az, hogy nem merünk bemenni a Hős utcába (nem oktalanul), vagy Kőbánya alsó vasútállomás környéke este. Egy szó, mint száz: SZÜNTESSÜK MEG A BUDAPESTI NO-GO ZÓNÁKAT!

Min szeretnél változtatni?

Budapesten való biztonság. Ne legyünk veszélyben a saját városunkban.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A probléma megoldása széleskörű, a közbiztonsági-rendészeti eszközök alkalmazásán túlmutató együttműködés keretében keresendő. A közösségi költségvetés egy ötletre fordítható, maximálisan 120 millió forintos összegéből érdemi változás nem biztosítható. A Hős utcában található telep felszámolása folyamatban van, emellett a területen térfigyelő kamerarendszer üzemel. A Kőbánya alsó vasútállomás jelenleg felújítás alatt van, a területen az illetékes kőbányai közterület-felügyelet térfigyelő kamerarendszert üzemeltet (a kamerák elhelyezkedését az önkormányzat honlapján lehet megtekinteni).
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1837
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás