Vissza

Ólom vízvezeték

Leírás

Ólom vízvezeték csere! Úgy érzem próbál egy csapat nagyon kreatív lenni, de jobb lenne az egészséggel foglalkozni, igazi problémákkal, és nem játszani. Az ólom vízvezetékeket le kell cserélni. Ez fontosabb mint más fejleztések, sorolódjon előrébb.

Min szeretnél változtatni?

Szerintem nem kell megmagyarázni. Ha igen, az elég baj.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ólombekötések cseréjét a Fővárosi Vízművek folyamatosan végzi, a társaság szolgáltatási területén meglévő bekötővezetékek között 2019-re már csak kis arányban, mindössze 1,6 százalékban fordult elő ólomtartalmú. A társaság által szolgáltatott ivóvízben az ólomkoncentráció jelentősen alulmúlja a határértéket (10 μg/l-hez képest mindössze 1,5µg/l). Mivel a lakóházakban lévő vezetékek magántulajdonban állnak, és a közösségi költségvetés forrása vagy az abból létrehozott anyagi javak nem adhatók át magántulajdonba, az ötlet a kiírás értelmében nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1834
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
100 milliárd Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.26.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás