Vissza

STRÁZSAHEGYI PANORÁMA PARK FEJLESZTÉSE

Leírás

A terület a különleges adottságainak köszönhetően - gyönyörű kilátás a reptérre, budai hegyekre, illetve a fővárosi védettségű Merzse-mocsár Természetvédelmi Területre egyre több látogatót vonz. Sajnos az ideérkezőket rendezetlen (gazos, gödrös, szemetes) állapotok fogadják. A helyi lakosok igyekeznek ezen javítani, de önállóan nem tudnak érdemi változást elérni. A terület átgondolt fejlesztésével, parkosításával, köztéri funkcióinak bővítésével egy a közösségi életet pozitív irányba formáló, sokak által kedvelt, hangulatos, látványos közösségi terület jöhet létre.

Min szeretnél változtatni?

A kiváló adottságokkal rendelkező, de jelenleg méltatlanul elhanyagolt terület a kerület, és Budapest közkedvelt parkjává, kirándulópontjává válhat.

Helyszín

Strázsahegyi Panoráma park - Vasad utcával határos -

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötletet az illetékes kerület mint tulajdonos nem támogatja, így az a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1832
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XVII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
100 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.26.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás