Vissza

Zöldebb, modernebb park a forgalmas csomópontban varakozók kényelméért, egészségéért

Leírás

A Göncz Árpád városközpontban, a Nyugdíjfolyósitó Igazgatóság és a MÁK előtti zöld terület fásítása, parkosítása nagylombú fákkal, illetve piszoárok kialakításával. A jelenleg is ott lévő parkban elhanyagolt, kevés számú fa található. Nyáron a forróságban embertpróbaló körülmények között kell várni a közlekedési eszközökre. Sokszor tapasztalható, hogy a fák között végzi el sok férfi a dolgát piszoár hiányában. A környéken túl sok a beton, parkolóban nincsenek növények. A környék folyamatosan fejlődik, modern épületek kerülnek kialakítasra, sajnos a fejlődésből a park eddig nem részesül.

Min szeretnél változtatni?

Egyrészt a nagyszámú közösségi közlekedést használó személyek kényelmét, másrészt környéken lakók egészségét szolgálná a sok nagylombú fa,melyek a szállópor hatékony megkötésèben is részt vennének.A piszoárok kiépítése a környék higiéniáján javítana.

Helyszín

Göncz Árpád városközpont

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A javasolt helyszín területének nagy része nem fővárosi vagy kerületi tulajdonú, hanem magántulajdon, ezért az ötletet a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetésből nem lehet megvalósítani. Az önkormányzati tulajdonú területen így nem kivitelezhető érdemi beavatkozás.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1824
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás