Vissza

Jelzőlámpás gyalogosátkelőhely létesítése a Nagytétényi úton a Vilmos utcai kereszteződésnél.

Leírás

Jelzőlámpás gyalogos átkelőhely létesítése a Bp. XXII. Nagytétényi úton a Vilmos utcai kereszteződésnél. Jelzőlámpa rendszer működik ugyan itt, de nincs kijelölt zebra a Nagytétényi úton, és hiányzik a gyalogosoknak szóló jelzőlámpa. A gépjármű forgalmat a jelzőlámpa rendszer a gyalogosoknak szóló lámpákkal való bővítése nem akadályozná, mert van olyan fázisa a forgalomnak, mikor a keresztező gépjárműforgalom amúgy is tilos jelzést kap. A Nagytétényi út túloldalán van a nagy forgalmú ALDI és Rossmann üzletek, a kerékpárút, a Vilmos utcai felüljáró. Ezen helyek gyalogos megközelítését segítené a gyalogosoknak szóló jelzőlámpa, míg Nagytétényi út innenső oldalán van a lakóövezet. A jelzőlámpa bővítés megvalósítása esetén a Vilmos utcán, vagy a Vörösmarty utcán érkező gyalogosoknak nem kéne nagy kerülővel menniük a Jókai utca vagy a Háros utca felé, hogy biztonságosan átkeljenek, megszűnne a szabálytalan és veszélyes gyalogos átkelés a 2 X 2 sávos Nagytétényi úton.

Min szeretnél változtatni?

Könnyítené a nagy forgalmú ALDI és Rossmann üzletek, a kerékpárút, a Vilmos utcai felüljáró gyalogos megközelítését.

Helyszín

Bp. XXII. Nagytétényi út - Vilmos utca kereszteződés

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1819
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
XXII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.24.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás