Vissza

Táplálkozási tanácsadás az egészséges életmód támogatásáért

Leírás

Olyan honlap és szolgáltatás létrehozása, mely segíti azt a nagy csoportot, amit azon személyek alkotnak, akik egészségesebb életmódot szeretnének élni, akik fogyni akarnak, akik cukorbetegek vagy akik ételallergiával, - intoleranciával élnek. Szolgáltatások: - információnyújtás általánosan és a különböző célcsoportok szerint speciális témakörökben a táplálkozással kapcsolatban, - pszichológiai témájú írások a célcsoportok esetén felmerülő témakörökben (pl. túlzások elkerülése (étkezés, sport), betegség feldolgozásának útjai diagnózist követően, stb), - receptek (benne tápértékek megadása), esetleg étrendek, - konzultációs lehetőség szakemberekkel (online, telefonon, esetleg személyesen), - előadások különböző, a honlap tartalmához kapcsolódó témakörökben (nyilvános esemény vagy online/videó formában), - könyv- és/vagy honlap ajánló a különböző témákban, célcsoportoknak, - mozgásformák bemutatása, mely (a táplálkozás mellett) támogatja az egészségesebb életmódot.

Min szeretnél változtatni?

Hiteles információ, konzultáció széles célcsoportnak. Az interneten nehéz kiszűrni, hogy tudományosan mi megalapozott és mi lobbi, főleg ha "csupán" az egészséges életmód vagy a fogyás a cél és táplálkozási betegség esetleg nincs is diagnosztizálva.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az egészségügy nem fővárosi önkormányzati feladat, ezért az önkormányzat nem támogatja az ötletet.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1815
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.23.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás