Vissza

3D-s zebrák a biztonságosabb közlekedésért

Leírás

Örülnék, amennyiben 3D-s gyalogátkelőhelyeket csinálnának, főként az olyan intzézmények közelében, ahol gyerekek nagy számban gyakran megfordúlnak. Főként iskolák ovodák, sportlétesítmények közelében lenne célszerű, de más nagy forgalmú gyalogos lámpa nélküli helyen is elképzelhetőnek tartom, hogy hasznos funkciót látna el amellett, hogy még esztétikailag jobban néz ki, hatásos is egyben. A világ számos pontján fejlődő és fejlett országok használják ezt az egyszerű technikát Izlandtól Burmáig.

Min szeretnél változtatni?

Iskolák, ovodák, sportlétesítményeknél vagy más gyerekekkel foglalkozó intézményeknél, biztonságosabb környezetet teremthetne mind a szülők és gyerekek számára a közlekedésben. Ezen kívűl dizájnosabbak ezek a zebrák, színesek is lehetnek.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A gyermekek védelme kiemelten fontos feladat, azonban a 3D-s gyalogátkelőhelyek az észlelhetőséget nem fokozzák, létesítésük és fenntartásuk költséges. Az iskolák közelében a biztonságosabb közlekedés kialakítására hatékonyabb eszközök használata javasolt.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1810
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.23.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás