Vissza

Utcazene app- applikáció az utcazenélés megkönnyítéséhez, és az utcazene promótálásához

Leírás

Egy applikáció létrehozása, amelyen keresztül a zenészek, zenekarok, előadók egyszerűen és gyorsan foglalhatnának bármilyen helyszínt, közterületet utcazenéléshez. Egy központi felületen (appon, honalpon) keresztül lehetne leadni igénylést területfoglalásra, és ezen keresztül jutna el az igénylés a megfelelő szervekhez. Az applikációt olyanok is letölthetnék, akik érdeklődnek az utcazene iránt, ők az appon belül látnák, valamint értesítést kapnának arról, hogy mikor, hol és milyen utcazene lesz. Ez elősegítené a közösségépítést, valamint a zenészek és a hallgatóság összekpacsolását.

Min szeretnél változtatni?

A közterület-foglalás nehézkes és hosszas jelen pillanatban, emiatt pedig nagyon kevés zenekar, zenész szervez utcaztenélést. Az applikáció az ügyintézést egyszerűsítené, az utcazene iránt érdeklődőknek, pedig megkönnyítené a tájékozódást.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1796
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás