Vissza

Utcazene pontok- közösségi terek és színpadok utcazenéléshez a városban

Leírás

Fővárosi tereken (pl. Deák , Ferenciek, Rákóczi, Blaha), parkokban (pl. Városliget, Károlyi kert), forgalmasabb kirándulóhelyeken (pl. Normafa, Gellért-hegy) (akár fedett) színpadok telepítése, melyeket zenekarok, zenészek, előadók foglalhatnának le idősávokra, és ingyenes koncerteket adnának. Ezek a pontok rendszeres találkozási pontokká válhatnának a városban, és elősegítenék, hogy a zene szerves részévé válljon a városnak, és egyúttal színesítené az itt lakók mindennapjait, és az ide látogatók itt tartózkodását.

Min szeretnél változtatni?

Az utcazene hiánya nagy hiányossága a városnak. Jelen pillanatban a közterület-foglalás utcazenéléshez nagyon nehézkes, megnehezíti a minőségi, igényes utcazenélést. Ezekre a pontokra csak be kéne jelentkezniük a zenészeknek, és már zenélhetnének is.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A színpadok utca- és városképbe való illeszkedését is figyelembe véve szimbolikus jelzések, matricák kihelyezését támogatjuk a zenélésre kijelölt helyszíneken. A színpadok kialakítását továbbá fenntartási problémák, illetve az esetleges rongálás miatt sem javasoljuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1795
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
35 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás