Vissza

Állandó mozi

Leírás

Egy mozi kialakítása a XVIII. kerületben az Üllői úton, előtte közösségi térrel. A környéken egy mozi sincsen, így ez véleményem szerint csökkentené az utazási kényszereket és életet lehellne a külvárosba.

Min szeretnél változtatni?

Utazási kényszereket csökkenének. Életet lehelne a külvárosba, hisz ez egy szórakoztató és kulturális funkcióhiányos hatalmas terület. Az Üllői út rehabilitásában is szerpet játszana.

Helyszín

Üllői út

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A fővárosi művészmozikat a Budapest Film Zrt. működtetit. Az ötlet egy újabb telephely nyitását jelentené, amely a közösségi költségvetés elveivel nincs összhangban, hiszen ez a forrásnak a Zrt-hez történő átcsoportosítását jelentené. A Budapest Film Zrt. jelenlegi anyagi helyzetében azonban még a meglévő mozik működtetése is kihívást jelent, új mozi indítása nem reális, továbbá a kerület sem támogatja az elképzelések megvalósítását.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1790
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
XVIII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás