Vissza

Járdafelszabadítás - járdák visszaadása a gyalogosoknak

Leírás

Adjuk vissza a járdákat a gyalogosoknak! A közösségi költségvetés keretein belül mérjük fel, hol alakítottak ki Budapest járdáin parkolóhelyeket úgy, hogy az előírt 1,5 méter sem maradt szabadon a gyalogosok számára. Ezeken a helyszíneken szüntessük meg a szabálytalanul kijelölt parkolóhelyeket, a járdát adjuk vissza a gyalogosoknak!

Min szeretnél változtatni?

A városban rengeteg helyen találni olyan járdákat, ahol 2 ember sem fér el egymás mellett a parkoló autóktól. Ez nem csak bosszantó, de szabálytalan is.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1787
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.19.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás