Vissza

Járdák megvédése a szabálytalan autósoktól

Leírás

Budapesten rengeteg olyan helyszín van, ahol az oszlopok, fizikai akadályok hiánya miatt rendszeresen parkolónak használják a járdákat - persze szabálytalanul. A közösségi költségvetés keretein belül gyűjtsük össze ezeket a helyszíneket közösen, és parkolásgátló-, behajtásgátló oszlopok kihelyezésével védjük meg a járdákat a szabálytalan autósoktól!

Min szeretnél változtatni?

A városban gyakran tapasztalt illegális járdán parkolás problémáját oldja meg.

Hivatal visszajelzése

Az adott terület építészeti jellegéhez illeszkedő fizikai akadály (növényláda stb.), vagy nagyobb és gyakoribb szankcionálás alkalmazásával támogatjuk az ötletet a városképileg előnytelen pollerekkel szemben. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1786
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.19.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás