Vissza

Szenzomotoros kültéri fejlesztő tornapálya minden korosztálynak

Leírás

Egy olyan tornapályát szeretnénk kialakítani a Népszigeten, (amennyiben ott nem valósulhat meg, más javaslatot is szívesen fogadunk) ami természetes eszközökből állna. Pl.: Kötél felfüggesztve két fa közé, farönkök elásva, amin végig lehet ugrálni, fa hinta..stb. melyek segítenének a gyerekek elmaradt mozgás/idegrendszeri/beszéd fejlődését a szenzomotoros torna segítségével. Az eszközök a nap 24 órájában rendelkezésre állnának mindenki számára, így mikor nem folyna vezetett fejlesztés, akkor is használatba vehetné bárki az eszközöket. Mindemellett támogatásunkkal a szülők és hozzátartozók önállóan is tudják fejleszteni gyermeküket. A több órás foglalkozások végett egy komposzt wc kialakítása ideális lenne és egy kisebb melegedő/esővédett hely, ahol a szülők tudnak várakozni a gyermekekre. x Konzultáción részt vettünk.

Min szeretnél változtatni?

Viselkedés-, tanulási- és figyelem zavaros vagy nehézséggel küzdők, SNI-s, ADHD-s gyerekek fejlesztésével és iskolaelőkészítéssel foglalkoznánk. A fejletlenebb gyermekeket fel lehetne zárkóztatni. Mindemellett szociális fejlesztő.

Helyszín

Népsziget vagy más erdős helyszínen

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az ötletet támogatjuk, a mosdó és a fedett tér kialakítása nélkül. Ennek oka, hogy ezek telepítésével együtt a megvalósítás nem férne bele a közösségi költségvetés szabályai szerint egy ötletre fordítható, maximálisan 120 millió forintos költségkeretbe, valamint a javasolt erdei, természetközeli kialakítással is ellentétes lenne. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1779
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
IV. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
20 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.18.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás