Vissza

Frissebb 9. ker.

Leírás

Mobil WC-k kihelyezése a forgalmas részekre Több kuka, akár szelektív hulladékgyűjtők, amelyek űrtartalma nagyobb Kutya kaki problémájának viccesebb, játékosabb megoldása, úgy, hogy kihelyezünk 2 kukát, viszont mindig mást jelölnek a kukák. A kutya tulajdonosok pedig eldönthetik, hogy ,,kire szavaznak" a bedobott kutya kakivel (pl: mindig lenne egy kérdés: melyik zenestílust szereted jobban, mindkét kuka egy-egy zenei stílust jelölne és a gazdák abba dobnák bele, amelyiket jobban szeretik)

Min szeretnél változtatni?

A fentebb említett ötletekkel az utcák tisztaságának javítására lehetnek egy jó megoldás, illetve a város szépségéhez is hozzájárulhat.

Helyszín

Kálvin tértől a Fővám térig Kiskörút

Hivatal visszajelzése

Az ötletet több ötlet összevonásával ajánljuk szavazólapra. Játszótéri mobil wc-k kialakítására született egy több ötletből összevont javaslat, mely tartalmazza forgalmas helyekre szelektív szemétgyűjtők kihelyezését is._x000D_ A kutyaürülék-gyűjtés megszervezése azonban kerületi feladatkör, ezért a közösségi költségvetésből nem támogatható. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1768
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
15 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás