Vissza

Nagyobb park kialakítása, felesleges útszakaszok felszámolása

Leírás

Az ötlet a Zilah utca, Radna utca és Herman Ottó útnál található kisebb területen a felesleges utak felszámolása és nagyobb zöld terület kialakítása. A 3 út találkozásnál a forgalomi terhelés és tudtommal semmi egyéb nem indokolja a jelenlegi háromszög útszerkezet kialakítását. A háromszög útszerkezet egyik oldala felszámolható és újabb fás, zöld terület alakítható ki. (Ahol akár újabb padot vagy pingpong asztalt lehetne elhelyezni, esetleg egy kisebb játszóteret is ki lehetne alakítani, amiből a közelben nincsen túl sok.)

Min szeretnél változtatni?

Több fa és zöld felület lenne a kerületben, ami segíti a normálisabb városi klíma kialakulását. A fák nem csak tisztítják a levegőt, hanem árnyékot adnak és a park és az abban lévő eszközök lehetőséget adnak a környéken élőknek a lazításra.

Helyszín

Zilah Radna és Herman Ottó út találkozása

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A zöldfelület-fejlesztést támogatjuk, a játszótér azonban az említett helyszínen nem valósítható meg a terület kis mérete miatt. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1763
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás