Vissza

ÖRÖM ÜZENETEK

Leírás

Pozitív üzenetek, szépség, jóság, öröm, szeretet, igazság tartalmú versek, idézetek kihelyezése közterületekre. Lehet hozzá fejleszteni egy appot, aminek a segítségével meg is lehet keresni ezeket az üzeneteket a közterületeken. A Kulturális Örökségnapokhoz kapcsolódó időszakot - szeptember 3. hete - lehetne megcélozni pl. egy 10 napig tartó kihelyezéssel, vagy egész évben kinn lehetne tartani ezeket az üzeneteket. Parkokban - leszúrt rudakon kis táblák, versekkel, esetleg qr kódokkal - legegyszerűbb Digitális hirdetési felületeken váltakozva megjeleníteni a verseket, képeket - ez is lehetne

Min szeretnél változtatni?

Az ÖRÖM ÜZENET-ek jobb kedvre hangolhatják az embereket, elolvasva egy-egy üzenetet egymásra nevethetnek. Kereshetik közösségileg is az ÖRÖM ÜZENETEK-et. Ki lehetne úgy is dolgozni, hogy mindenki tudja hozzátenni a saját ÖRÖM ÜZENET-ét.

Hivatal visszajelzése

Az ötlet megvalósítását kampányszerűen támogatjuk, a megfelelő helyszínek kiválasztása után. A budapestiek üzeneteinek begyűjtése, kiválasztása és értékelése bonyolult folyamat lenne, ezért más forrásból származó, Budapesttel kapcsolatos idézetek, üzenetek megjelenítését javasoljuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1757
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás