Vissza

Kevesebb szemét az utcákon

Leírás

Több kukára, szelektív gyűjtőre, és kutyagumi szemetesre lenne szükség. Ezen kívül ezeknek a használatát jobban kéne tudatosítani egy kampány keretében, akár táblákkal vagy plakátokkal. Valószínűleg sokan azt sem tudják pl. merre keressék a legközelebbi szelektív gyűjtőt, ha nincs a társasházban. Ráadásul üveggyűjtő konténer nem is szokott lenni egyáltalán.

Min szeretnél változtatni?

Jelenleg, főleg a belváros kisebb utcáit járva az embernek folyton azt kell figyelnie hova lép, mert annyira sok a szemét a járdákon. Lényegesen javítaná az emberek életminőségét, ha ez a probléma megszűnne.

Hivatal visszajelzése

Támogatjuk szelektív hulladékgyűjtők elhelyezését nagy forgalmú tömegközlekedési megállókban, csomópontokban, fővárosi területen. A kutyaürülék-gyűjtés kerületi feladat, ezért az ötlet kutya ürülék gyűjtők elhelyezésére vonatkozó része nem valósítható meg a közösségi költségvetésből. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1755
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás