Vissza

Kreatív Budapest

Leírás

Ingyenes kreatív workshopok létrehozása. Lehetne ehhez közösségi tereket létrehozni, vagy a meglévő helyeken megtartani. Lehetne tanulni kreatív dolgokat, kézügyességet igénylő szakmák bemutatása által. Pl. szappanöntés, gyertyaöntés, nemezelés, ékszerkészítés, bútorfelújítás, festés-rajzolás, kerámia készítés, csokoládé/bonbon készítés, vagy kovászolt kenyér készítés, ill. akár ajándékkészítés ünnepekkor, bármi ilyesmi, ami érdekes és hasznos lehet a kreativitás fogalmán belül. Hasznos és kellemes közösségi időtöltés is egyben.

Min szeretnél változtatni?

Sokan érdeklődnek ilyen dolgok iránt, csak hogy lássák hogy készül, vagy valamiért hasznos lehet számukra, de mondjuk anyagilag nem tehetik meg, hogy mindenre befizessenek. Itt belekukkanthat abba, ami érdekli, később hasznos is lehet.

Hivatal visszajelzése

Támogatjuk, hogy minél több kreatív program valósulhasson meg a közösségi költségvetés forrásából akkor is, ha a kerületi művelődési házak, működő közösségi terek, klubok hagyományosan is tartanak hasonlókat. Az ötletet civil szervezetek részére kiírt pályázat keretében látjuk megvalósíthatónak. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1748
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás