Vissza

Gyümölcsös a városban

Leírás

Milyen jó is volna egy gyümölcsös, ami szabadon elérhető a város lakóinak! Olyan budapesti zöld területeken valósulhatna meg az ötlet, amit az önkormányzatok birtokolnak: elhagyatott, nem felhasznált zöld terek. Itt lehetne egy városi gyümölcsös, tele mindenféle gyümölcsfákkal, bokrokkal. Akár a város több pontján is megvalósulhatna a Budapest-gyümölcskert projekt.

Min szeretnél változtatni?

A városban lakók sokasága lakásban él, nincs saját kertje, ahol megteremhetne neki a friss gyümölcs. Nagy élmény és egészséges is frissen a fáról szedett gyümölcsöt enni. Miért ne tehetné meg ezt egy lakótelepi ember is a városban, ahol él?

Helyszín

önkormányzati zöld terek

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1747
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás