Vissza

Istenhegyi út - Béla király út kereszteződésének átalakítása

Leírás

Reggelente jelentős számú autós érkezik a budai agglomerációból, akik be- és dél-buda felé folytatják az útjukat. Ezek jelentős részre a Béla király és az Istenhegyi úton keresztül közlekedik, ezért a Béla király út Istenhegyi torkolatánál csúcsforgalmi időszakban rendszeresek a torlódások, az áthaladás gyakran 10-15 perceit is igénybe vesz. A kereszteződés újragondolása indokolt lenne, a legolcsóbban forgalmi jelzőlámpa telepítésével a probléma erősen csökkenthető lenne. A kerületnek régóta vannak elképzelései, de csak elméleti síkon.

Min szeretnél változtatni?

Sok-sok ember dugóban veszteglése, valamint a környékbeli kis utcák kerülőútként való használatát is megoldaná a fejlesztés.

Helyszín

Istenhegyi út - Béla király út kereszetződésének átalakítása

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1746
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
XII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
10 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás