Vissza

Komposztáló, közösségi kert

Leírás

Mivel Békásmegyeren nagyon sok a társasházban élő személy, úgy gondolom egy elérhető távolságú komposztáló kihelyezése nagyban segítené a környezet tudatosságot, hogy ne a kommunális hulladékba kerüljön az ami felhasználható lehetne. Emellett igény is lenne a lakótelepek körüli környezet rendezettségére, és egy közösségi kert kialakítása nagyban hozzájárulna a családok ökotudatos fejlesztéséhez, akiknek erre igényük és fogékonyságuk van, így a városban élők is megtapasztalhatnák a saját munka gyümölcsét. Hasonló közösségi kert megoldást Káposztásmegyeren láttam magaságyásokkal, amely számomra szimpatikus megoldásnak tűnt.

Min szeretnél változtatni?

Mindenki számára hasznos mindkét ötlet, annak érdekében, hogy a környezettudatosságot előtérbe hozzuk a városban lakók körében is. Közelebb hozza a családot, gyerekeket a környezettudatossághoz.

Helyszín

Békásmegyer mindkét oldala

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted más közösségi kertekre vonatkozó javaslatokkal összevonva kerül szavazólapra, mivel csak megfelelő közösségi elköteleződés mellett valósítható meg, ez pedig ebben a fázisban nem vizsgálható. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1745
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás