Vissza

Padok telepítése a Normafa kevésbé frekventált, de szép részeire

Leírás

A Normafa látogatottsága méltánytalanul kevés területen összpontosul. Érdemes lenne padokat telepíteni olyan területekre is, ahol adott a szép kilátás, vagy valamilyen szempontból érdekes a helyszín. A padokon vagy mellett elhelyezhető lenne a helyhez kötődő érdekesség, információ, vagy akár egy vers. Létre lehetne hozni egy játékos rendszert is, például egy pontokra fűzött túraútvonallal (tanösvény szerűen), amely végigvezeti az érdeklődőket nevezetes helyeken. Ez interaktívvá tehető például a helyre jellemző virágok illatát rejtő dobozzal, QR kód segítségével nyíló weboldallal, ahol verset, zenét, történetet lehet hallgatni, vagy egyéb információt adni.

Min szeretnél változtatni?

A Normafa frekventált területeit nagyon sokan ismerik és látogatják, de a terület nagy részét méltatlanul kevesen ismerik, pedig a környék tele van izgalmas, történelmi helyekkel, látnivalókkal.

Helyszín

A Normafa kevésbé frekventált része

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A Normafa Park környéki erdők állami tulajdonban vannak, a Pilisi Parkerdő Zrt. kezelésében, ezért a javaslat a kiírásnak megfelelően a közösségi költségvetésből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1740
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
1 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás