Vissza

Budapest Tolmács Szolgálat

Leírás

A fővárosban élő külföldiek gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy bölcsödébe, óvodába, iskolába, egészségügyi intézményekbe, hivatalokba csak magyarul szólnak hozzájuk, magyar nyomtatvényokon kellene ügyet, hosszas folyamatokat intézniük és ehhez nem kapnak segítséget. A Budapest Tolmács Szolgálat feladata ennek a hiánynak a betöltése lenne: bármilyen nyomtatvány, tájékoztató, űrlap stb. lefordításra, online tolmácsolás hivatali, közoktatási és egészségiügy helyzetekben.

Min szeretnél változtatni?

A Budapesten élő külföldiek integrációjának segítése a nyelvi problémák áthidalásával a közoktatási, egészségügyi és hivatali helyzetekben.

Hivatal visszajelzése

A Főpolgármesteri Hivatal támogatja, hogy a fővárosi közszolgáltatásokkal kapcsolatos információk és az ügyintézés is elérhetők legyenek angol nyelven, az ötletet más hasonló ötlettel összevonva javasoljuk szavazólapra. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1735
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
33 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás