Vissza

Ifjúsági Laborok létesítése

Leírás

Ideális esetben kerületenként létesítsüljenek I-Lab-ok. Az I-Lab egy projektszemléletű, gyakorlatközpontú, informatika, robotika, fenntartható agrártechnológiai, tehetségkutató és tehetséggondozó tudásközpont. Elsősorban játékos, ugyanakkor gyakorlati elemekre épített, a reális életben felhasználható tudáselemek elsajátítását célzó, tehetségkutató, tehetséggondozó szabadidőközpontok létrehozása a cél. Az érdeklődő gyerekek által szabadon látogatható, de iskolai osztályok fogadására is alkalmas.

Min szeretnél változtatni?

A gyerekeket tereli a tudományos érdeklődés felé. Márpedig jó lenne egy nap tudás alapú országgá válnunk, ehhez pedig erre van szükség. Ezen felül néhány munkahelyet is teremt.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1730
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás