Vissza

Parkok, szabadtéri területek jobb megvilágítása és kutyás őrök allkalmazása

Leírás

olyan területek jobb megvilágítása, ahol fák, bokrok vannak, működő térfigyelő kamerák felhelyezése lenne aktuális! Kutyás biztonsági őrök alkalmaztatása! valamint fent említett területeken edzőgépek kihelyezése.

Min szeretnél változtatni?

A nagyobb biztonság megnyugtató lenne, az edzőgépek az embereket mozgásra késztetné! Általában az irodákban es egyébb munkahelyeken 10 órát ülnek!

Hivatal visszajelzése

A javaslat valamennyi eleme a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható költségkeretébe nem fér bele. Az ötletből a parkőr szolgálat megvalósítását tartjuk lehetségesnek pilot jelleggel, a parkok biztonságának növelése érdekében. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1726
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás