Vissza

Csepel dél kerékpárút

Leírás

Kerékpárút Rózsa utca (Nagy-Duna) - (esetleg kerülő a temetőhöz) - Csepeli út-Tihanyi utca (kiserdő) - Kis-Duna (városhatár) útvonalon, majd végig a Kis-Duna (Natura 2000) partján a Gubacsi hídig . A már meglevő ötletet (Csepel-Soroksár gyalogos- és kerékpárhíd) is integrálni lehetne, valamint lehetne egy kitérő a Tamariska-domb (orsz. jelentőségű természetvédelmi terület) felé.

Min szeretnél változtatni?

Csepel közösségi és kerékpáros infrastruktúrája sugárirányú (Szent Imre tértől). Keresztirányú, a természetközeli helyeket is érintő kapcsolatokat is ki kellene építeni a kerület széles, déli részén.

Helyszín

Csepel déli rész

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1724
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XXI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás