Vissza

Tárolószekrények a hajléktalanok számára

Leírás

Budapest hajléktalanszállóiban alakítanék ki olyan zárható fém szekrényeket, amelyekben lehetőségük lenne tárolni a dolgaikat, személyes tárgyaikat. Ez hozzásegítené őket, hogy legyen egy biztonságos hely, ahol nem kell tartaniuk attól, hogy az éjszaka folyamán, vagy napközben eltűnik valamely tárgyuk. Úgy gondoljuk, hogy ha kezdetben 3 budapesti hajléktaanszállóba 100-100 ilyen szekrényt telepítenénk, az az utcák tisztaságához és biztonságosabá tételéhez is hozzájárulna. Szerintünk ez vonzóbbá tenné a hjléktalanok számára a hajléktalanszállók adta lehetőségeket. A szekrények kulccsal zárhatóak lennének.

Min szeretnél változtatni?

A hajléktalanoknak nyújt egy helyet, ahol a személyes dolgaikat biztonságban tárolhatják.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1719
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás