Vissza

ZÖLD HÁZAK PROJEKT!

Leírás

Az Ötlet lényege, hogy a Főváros különböző kerületeiben, arányos mértékben pályázhatnának a társasházak. A pályázat célja egyrészt a lerobban homlokzatok felújítása azzal a feltétellel, hogy az így felújított falfelület ZÖLD színt kell kapjon. (vagy egy másik megközelítés, ötlet szerint a teljes homlokzati felület halványzöld árnyalatú, de valamilyen növényt is ábrázoló óriásképpel kell kiegészüljön).

Min szeretnél változtatni?

A projekt célja egyrészt a rossz állapotban lévő, elsősorban belvárosi bérházak homlokzati felületeinek megújítása lenne (most nincs erre más pályázat) , másrészt a figyelemfelkeltése a Zöld ügy kapcsán. A "Zöld-Ház" a Főváros BRAND-jévé is válhatna!

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet helyszíne nem fővárosi vagy kerületi tulajdonú, hanem magántulajdon, továbbá karbantartási feladatok elvégzésére irányul, így a kiírásnak megfelelően nem finanszírozható a közösségi költségvetésből.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1711
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.12.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás