Vissza

I LOVE BUDAPEST

Leírás

Európa számos nagyvárosában - de kisebb településeken is - a turisták által leginkább látogatott, frekventált helyeken, közösségi tereken fellelhetők a különböző "I LOVE" installációk. Ennek analógiájára BUDAPEST-nek is lehetne a jelenleginél több és innovatívabb "fényképezésre buzdító", Budapest pozitív attitűdjét és hangulatát hirdető I LOVE BUDAPEST, vagy más, ehhez hasonló kreatív installáció. Helyszínek és design-megoldások tekintetében pályázatot hirdetnék fiatal művészek, vagy közösségi médiában aktív, budapesti lokálpatrióták között.

Min szeretnél változtatni?

Az ötlet megvalósításával Budapest jó hírnevét, pozitív megítélését és turisztikai célú fejlődését, fejlesztését lehetne elősegíteni. Ha különböző tematikájú design-t kötünk ki, további előnyök, célok, illetve üzenetek érhetők el. (pl. zöldülés,stb)

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1706
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.12.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás