Vissza

Bevezető kerékpárút Üröm és Bécsi út között

Leírás

Az ürömi körforgalomtól induló kerékpáros út, mely van a 10-es úton, vagy a bécsi úti felüljárón keresztül kerékpárral biztonságos lehetőséget nyújt az Ürömről érkező kerékpárosok közlekedésére Budapest felé. A másik, hogy a Bécsi út mellett a Vörösvári útig kerékpáros sáv kialakítása, hogy többen jöhessenek be Budapestre az ingáziók közül az Üröm, Pilisborosjenő térségből.

Min szeretnél változtatni?

Biztonságos agglomerációs kerékpáros közlekedés. Az ingázóknak, illetve a Pilisbe induló kerékpározóknak ad biztonságosabb alternatívát, nem kell az autóval elvinni a kerékpárt az erőd széléig.

Helyszín

Üröm határában lévő Bécsi úti felüljárótól az Óbudai Waldorf iskoláig vagy a 10-es út kerékpárútig kerékpáros út kialakítása. Az Üröm felől érkező ingázók így nagyobb biztonsággal juthatnak be.

Hivatal visszajelzése

A helyszín vizsgálata után, az ürömi körforgalomtól a Bécsi úton / Aranyvölgy úton kerékpáros nyom felfestését javasoljuk helyhiány miatt. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1700
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.09.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás