Vissza

Applikáció a közterület rendben tartásáért

Leírás

Az ötlet lényege egy applikáció fejlesztése, mely Budapest összes kerületének tisztaságát javítaná. Az alkalmazás bárki számára ingyenesen elérhető lenne, de elsősorban a budapesti lakosság a célközönség. Az alkalmazást letöltő személyek az appban megadhatják, hogy Budapest melyik kerületében, melyik lokáción láttak rendellenességet, mint például szemetelést, rongálást. A jelentések egy központi szűrőrendszeren is átmennek, majd eljutnak a helyi közterület fenntartókhoz.

Min szeretnél változtatni?

Az ötlet a két legfontosabb előnye, hogy az embereknek alkalmuk nyílik panaszaikat benyújtani egy közös platformon, illetve a rendfenntartókhoz eljut minden, a járókelők számára fontos információ a problémás környékekről.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Ez egy olyan szolgáltatás, ami már létezik. Javasoljuk a Járókelő honlapjának látogatását (https://jarokelo.hu/), ahol már most is lehetséges ilyen lakossági jelzések közzététele.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1693
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.07.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás