Vissza

Közösségi parkok fiataloknak

Leírás

Olyan közösségi parkok létrehozása (vagy már létező parkok átalakítása) Budapest belvárosában, amelyekben a fiatalok ingyenesen leülhetnek beszélgetni akár az esti vagy éjszakai órákban is. Tél idejére érdemes lehet ezeket szélvédetté tenni vagy úgy kialakítani, hogy kevésbé legyen hideg. Egyelőre ilyen jellegű parkok főleg kintebb eső területeken vannak, mint például az Egyetemisták Parkja, ezeknek a mintájára lehetne újabbakat kialakítani a belsőbb kerültekben.

Min szeretnél változtatni?

A fiatalok, akik elindulnak a belvárosba éjszaka gyakran szembesülnek azzal, hogy a legtöbb hely tele van és nehezen találni olyan helyet, ahol biztonságosan le lehetne ülni egy társaságnak egy esti beszélgetéshez, ameddig kitalálják merre tovább.

Hivatal visszajelzése

Az iskolák közelében további közösségi terek kialakítása támogatható elképzelés, a fiatalok igényei szerint. A helyszíni lehatárolás nem szűkíthető a belvárosra, mert ott a meglévő parkok mellett új helyszínek nem találhatók a leírt célra. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1691
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
N/A, 2022.12.06.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás