Vissza

Neonreklámok eltávolítása

Leírás

Budapest egykor a neon-reklámtáblák városa volt, viszont ma már alig használják őket. Ennek ellenére sok ilyen ma is velünk van rozsdás, használatlan állapotban, sőt van ahol már csak az ezeket tartó fémszerkezet van meg. Ezeket le kellene szerelni, és a jelentősebb neonokat megtartani, esetleg valahol ki lehetne őket állítani.

Min szeretnél változtatni?

A belvárosi homlokzatokat, tetőket sok helyen máig rozsdásodó neonreklámok, használaton kívüli reklámtartó vasszerkezetek csúfítják.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet szakmailag támogatott, tavaly szavazólapon is szerepelt, de az azóta szerzett mélyebb tudás a körélményekről nem teszi lehetővé, hogy a közösségi költségvetés keretein belül megvalósítsuk. Ennek okai különösen: a neonreklám és tartószerkezete magántulajdon (amire a közösségi költségvetés forrásai nem költhetőek), a későbbi kiállításra alkalmas fővárosi tulajdonú tűzfal felkutatása sikertelen volt, emellett a projekt hosszútávú fenntartási költségei is túlmutatnak a közösségi költségvetés keretein.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1689
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.12.06.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás