Vissza

Nyáron távhűtést ! Szokatlanul hangzik ?

Leírás

A globális felmelegedés miatt nyáron a klímaberendezésekkel még fűtjük is környezetünket. Ezt abba kell hagyni, de legalább csökkenteni. Egy csodálatos, kézenfekvő gondolat vár széles körű megvalósításra, a TÁVHŰTÉS. Az infrastruktúra adott, a másképp gondolkodás születőben van. Szakértők, beruházók, döntéshozók ! A környezetvédelem és a megújuló gondolkodás kéz a kézben jár ! Sőt, az első számú követelmény ez utóbbi lesz.

Min szeretnél változtatni?

A klímaberendezések piacát csökkentjük, a környezetet nyáron nem fűtjük, és a házak homlokzatát nem csúfítjuk el. Szükségesek hatástanulmányok, jogszabály-módosítások, és alkalmazkodás a változó környezethez? Igen. A költségbecslés laikus.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az ötlet megvalósítása és hosszabb távú fenntartása a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható maximális, 120 millió Ft-os keretéből nem valósítható meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1682
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
500 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás