Vissza

Több e-roller parkoló Újbudára

Leírás

Legyen több e-roller parkoló Újbudán, elsősorban a munkába járás által érintett főbb területeken: Buda-part tér, Infopark, illetve a vasúti sínek északi oldalán végig: Hamzsabégi út, Bogdánfy utca, Neumann János utca. Ezeken a helyszíneken, csomópontoknál elegendő hely is lenne ezek kialakítására, illetve korábban itt jellemzően csoportosan álltak a rollerek. A kötelező parkolóhely használattal sajnos a jellemző, rövid távra kiterjedő használat lényege veszett el, illetve a környék kevés e-roller parkolója sokszor tele van, nincs hely.

Min szeretnél változtatni?

A kerületen belül jelenleg korlátozottan használható ki a mikromobilitás munkába járáshoz: egyáltalán nincs rollerparkoló a Buda-part tér környéki irodáknál, illetve az Infoparkban is csak egy darab. Ezek is általában tele vannak, alig lehet lerakni.

Helyszín

Újbuda

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1674
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
50 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2022.12.01.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás