Vissza

Zebrát az Üllőire a Corvin-negyednél

Leírás

A Ferenc körút és az Üllői út kereszteződésénél 3 oldalon van zebra, és szükség lenne a negyedikre is. ha valaki a Kilián laktanya elől a mozi felé szeretne menni, és nem tudja használni a lépcsőt, az egész teret körben meg kell kerülnie.

Min szeretnél változtatni?

A negyedik zebra jól jönne az időseknek, mozgássérülteknek, babakocsisoknak, illetve mindazoknak, akik nem szeretnének este lemenni az aluljáróba.

Helyszín

Corvin negyed

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A Hivatal illetékes szakmai főosztályának állásfoglalása alapján a Kisfaludy utcához közelebb javasoljuk az ötlet megvalósítását. A zebra létesítése közvetlenül a Nagykörút említett csomópontjában nem lehetséges. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1668
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
IX. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Beküldés
N/A, 2022.11.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás