Vissza

Zebrát a Boráros térre

Leírás

A Boráros téren nem lehet a felszínen eljutni a HÉV-állomástól az autóbusz állomásokig (23, 54, 55-ös busz), csak az aluljárón keresztül. A főváros az 5-ös metró építésekor esedékes térfelújításhoz köti itt új zebrák létesítését, de erre az elkövetkezendő 20 évben aligha van esély. A többsávos úttesten ígyis sokan megkísérlik az átkelést, szabálytalanul, ami egyértelműen mutatja az átkelőhely iránti igényt. Az ,,A" verzióban a zebra egy meglévő lámpás kereszteződés elé kerülne, így a forgalmat annyira nem befolyásolná. A ,,B" verzió előnye, hogy egy másik zebrához vezetne át.

Min szeretnél változtatni?

A zebra segítséget nyújt az időseknek, kerekesszékeseknek, babakocsisoknak, illetve mindazoknak, akik nem szeretnének este lemenni az aluljáróba.

Helyszín

Boráros tér

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: Az új zebra kialakítása már folyamatban van a IX. kerület tájékoztatása alapján, így az ötlet a közösségi költségvetéstől függetlenül valósul meg.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1667
Kategória
Esélyteremtő Budapest
Helyszín
IX. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
N/A, 2022.11.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás