Vissza

Gőtés-tó és környezetének rendbetétele

Leírás

A parkban található tavakban található nád csökkentése. A meglévő ökoszisztéma fennmaradásának biztosítása. A tavak körüli park rendezése, kukák, padok kihelyezése. A terület alkalmassá tétele a minőségibb közösségi életre. A helyben élők részéről felmerült az igény, hogy a kis tavacskák egyikét alkalmassá lehetne tenni téli korcsolyapályává alakításra.

Min szeretnél változtatni?

Ez egy egyedi kis természeti sziget a III. kerület szélén, ami csak időnkénti revitalizációval marad meg a mostani állapotában. Tudomásom szerint a tó és a körülötte lévő park utolsó komplex revitalizációja nagyjából 20 évvel ezelőtt történt meg.

Helyszín

Gőtés-tó

Hivatal visszajelzése

Az ötletben javasolt infrastrukturális fejlesztések megvalósíthatók, de a vizes élőhely rekonstrukciója már nem fér bele a közösségi költségvetés egy ötletre fordítható 120 millió forintos forráskeretébe. Korcsolyapálya kialakítása a helyszín jellege miatt nem támogatható. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.

Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1665
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
III. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazáson nyert, megvalósítás alatt áll
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás