Vissza

Kultúrfülke

Leírás

A körúti, használaton kívüli, jelenleg üres telefonfülke hasznosítása kulturális céllal. A fülkét alkotóművészek, kreatív magánszemélyek és szervezetek bevonásával alakítsuk át művészeti mini-kiállítótérré, ahol időszaki képzőművészeti vagy iparművészeti kiállítások, hanginstallációk, vagy akár élő művészeti/figyelemfelkeltő akciók kaphatnak helyet. A kiállítótér működésének koordinációja, gondozása lehet az önkormányzat feladata, de határozott időre átadható helyi kulturális intézményeknek, civil szervezeteknek. A megjelenő tartalmakról pályáztatás útján kuratórium döntsön.

Min szeretnél változtatni?

A Kultúrfülke közel hozza a művészetet az utca emberéhez, közvetlen kapcsolatot teremt az alkotó és egy nagyon széles, sokrétű befogadóréteg közt.

Helyszín

Erzsébet körút 13. előtti köztéri telefonfülke

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítása indoka: A nyilvános telefonfülkék a szolgáltatók tulajdonát képezik. A közösségi költségvetés szabályai nem teszik lehetővé az állami vagy magántulajdon anyagi támogatását, illetve az arra való anyagi ráfordítást vagy kivásárlást.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1663
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
VII. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás