Vissza

Elwis Presley teret MINDENHOVA!

Leírás

Komplex térfejlesztő javaslatunk van -lehetőséget adni utcazenészeknek a bemutatkozásra (legalálisan) -többfunkciós utcabútorok, fedett helyszínekkel (köztéri könyvtár, okospad) -növényfal/zöld árnyékolás a pihenést elősegítve, méhlegelővel, mókuscsalogatóval -zaj- és porvédelem -interaktív kiállítás, változó tartalommal, QR kód eléréssel -kutyafuttató árnyékkal -megközelíthetőségének javítása zebrákkal és közvilágítás -park fenntartására szerveződött csoport (önkormányzat, parkhasználók, szolgáltatók koalíciója) -közösségileg működtetett funkciók kialakítása pl. közösségi kert, komposztáló stb.

Min szeretnél változtatni?

-továbbfejleszteni a meglévő funkciókat és újakat megadni -bőveteni a kulturális és közösségi lehetőségek számát -esti sportolási lehetőség, ami máshol nem adott, itt viszont tával vannak a lakóházak és nem zavaró a tevékenység

Helyszín

Elwis Presley Tér

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A park komplex fejlesztését indokoltnak tartjuk, de nem javasoljuk a helyszínt funkciókkal túlzsúfolni. A felsorolt beavatkozások közül a tervezést követően lehet konkrét fejlesztéseket megvalósítani. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
1662
Kategória
Zöld Budapest
Helyszín
II. kerület
Időszak
2022/2023
Állapot
Szavazólapra került
Becsült költség
50 millió Ft
Beküldés
N/A, 2022.11.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás